Wednesday, November 21, 2007

The fellowship of the Warre

De oude koning van Montquintin was ongelukkig.

Met het voortschreiden van de jaren was zijn sex-appael erop achteruit gegaan. Zucht !

Maar er was hoop! De hofalchemist had immers een zeer oud recept gevonden dat alles weer in orde zou maken. Helaas miste hij één belangrijk en tevens bijna onvindbaar ingredient. De maretak groeide immers niet in de onmiddellijke nabijheid van het paleis maar enkel daar, in het meest zuidelijke punt van het uitgestrekte rijk.

Maar wie kon hij sturen ? De tocht was lang, het klimaat streng en vol gevaar.

Edel van inborst als hij is en ook bijzonder moedig sprak de dolende Ridder Edouaroan ( hij dwaalde steeds rond tussen de oude ruines van het oude kasteel ) : "Ik zal wel gaan en ik kom terug met die dekselse Maretak !".
De ridders van de koning, die aanvankelijk niet durfden en hoofdpijn veinzden, durfden niet onderdoen en besloten al hun moed bijeenrapend om alsnog mee te gaan.

Zo ontstond het gezelschap van 7. Vele avonturen beleefde het gezelschap, maar in het spoor van Warre overwonnen onze vrienden elke hindernis en brachten ze hun queste tot een goed einde.


De Oude koning leefde nog lang en gelukkig. En de toverdrank , vraagt u zich af? Wel we wachten allemaal vol spanning op de uitwerking, maar ze smaakte bijzonder lekker.




foto's gepost!!!

No comments: