Friday, March 9, 2007

Warre verkent de omgeving


Die middag klom Warre in zijn 3WD Phil & Teds. De zon scheen zacht. De wind waaide zachtjes door zijn haren. Een ideale dag voor een Tour de Campagne dacht hij bij zichzelf.

De wagen deed wat hij ervan verwachtte. De wegligging was inderdaad superb. Plassen werden makkelijk ontweken, schokken nauwelijks te voelen... De bolide werd aangedreven door een atletisch mechanisme dat makkelijk kon optrekken van 0 naar 12 km/h in enkele seconden. Kortom hij scheurde door de bochten en over de hellingen van het Vlaams-Brabantse binnenland.
Op tal van aires de repos hier en daar verdeeld in het landschap had onze held adembenemende Belle Vues op de omgeving en het rijke Brabantse verleden.




Waar een mens komt dacht Warre bij zichzelf, is het altijd goed iets van zichzelf achter te laten. Laat ik nu een kei zijn in het versieren van muren... En Warre zette zijn eerste TAG


"Ik heb niet echt iets tegen Duitsers" : lichtte Warre toe, " sterker nog, enkele van mijn vrienden zijn rasechte Germanen en het is een mooi land, maar ze moeten hun manieren houden"

Noot van de redactie : Ik zie u, lezer al bedenkelijk kijken. Hoe kan iemand van anderhalve week oud, al een uitgesproken politieke mening hebben en dan nog over feiten waarvan de basis gelegd is geweest ruim 70 jaar terug. We legden dit voor aan Dr A. Huppeldepup professor in de geboorteleer verbonden aan de KUL. Volgens hem zijn de mysterieën van de Genetica nog nauwelijks doorgrond. Zo weten we nog in de verste verte niet waar de erfelijke (bal)last begint of eindigt en of er niemand in de familie is die mischien iets tegen den Duits heeft

No comments: