Tuesday, May 29, 2007

The Fast & the Furious

Dit weekend ging niet alleen de finale van de koniging Elisabeth wedstrijd van start er was ook dit ander gebeuren op hoog niveau : Het 1e Tuning Treffen Leefdaal.

Vanuit alle windstreken kwamen de Needed for Speed, de Chroomliefhebbers en andere Ridders van de 4-vaksbaan naar de Voervallei afgezakt.

Eén van hen was Wiking Warre.



De jonge deelnemer baarde heel wat opzien met zijn uitgebouwde Pericles Cabrio. Deze Lowrider met 4 wielaandrijving en gechromeerde stangen was du-jamais-vu.

Ja hier hadden de verzamelde Jonnhy's weinig verhaal tegen. Eentje probeerde nog indruk te maken met zijn geluidsinstallatie, maar hierop trok Warre zijn Woeffer open. Het enige dat men daarop nog hoorde was een respectvol stilzwijgen en onderdrukte Jaloezie.


Hedde Gei Nitro-injectie voor extra Boost en rapper te kunnen optrekken ? Vroeg nog een overmoedig iemand. Warre repliceerde dat hij zwoer bij een gasmengsel vooral bestaande uit Methaangas, Koolzuurgas en fikse hoeveelheid SO2 en liet het hierop knallen. Zijn uitdager trok vervolgens bleek weg en ging uithuilen bij zijn mama.

Weeral een prachtige overwinning van onze superheld ! Vroooaaam !!!

No comments: